castigatori-la-teste-2017

Probleme

Probleme cu inscrierea pe cauciucuri123?

Aveti probleme cu inscrierea? Va rugam sa alegeti din lista de mai jos, problema cu care va confruntati dumneavoastra. Aveti si alte probleme, trimiteti-ne un Email la probleme.aro@delti.com, o sa va raspundem cat mai repede posibil. Va multumim pentru intelegere si rabdare. 

1. SUNTETI UN UTLIZATOR NOU?

Pentru a accede la pagina pentru comercianti, mergeti la pagina pentru conectare si dati click pe: Inscrieti-va acum! Inregistrarea afce accesul mai rapid si mai simplu. Completati formularul pentru a putea primi Id-ul si parola.

2. ATI UITAT PAROLA?

Pentru a va putea conecta la site-ul cauciucuri123, trebuie sa introduceti parola exacta. Parolele noastre nu contin spatii, caractere speciale sau accente. Daca ati uitat parola, va rugam sa ne trimiteti un fax cu datele firmei ( firma si adresa) si va vom trimite pe fax parola. .

3. ATI UITAT ID- UL PENTRU cauciucuri123 ?

Pentru a va putea conecta la site-ul cauciucuri123, trebuie sa introduceti Id-ul exact. Id-urile pentru cauciucuri123, nu contin spatii, caractere speciale sau accente. Daca ati uitat Id-ul, va rugam sa ne trimiteti un fax cu datele firmei ( firma si adresa) si va vom trimite pe fax ID-ul. .

Inscrieti-va acum
AROprobleme Mon Feb 19 12:52:31 2018


© 2001-2018 Delticom AG - cauciucuri123.ro - swebd6