Probleme

Probleme cu inscrierea pe cauciucuri123?

Aveti probleme cu inscrierea? Va rugam sa alegeti din lista de mai jos, problema cu care va confruntati dumneavoastra. Aveti si alte probleme, trimiteti-ne un Email la probleme.aro@delti.com, o sa va raspundem cat mai repede posibil. Va multumim pentru intelegere si rabdare. 

1. SUNTETI UN UTLIZATOR NOU?

Pentru a accede la pagina pentru comercianti, mergeti la pagina pentru conectare si dati click pe: Inscrieti-va acum! Inregistrarea afce accesul mai rapid si mai simplu. Completati formularul pentru a putea primi Id-ul si parola.

2. ATI UITAT PAROLA?

Pentru a va putea conecta la site-ul cauciucuri123, trebuie sa introduceti parola exacta. Parolele noastre nu contin spatii, caractere speciale sau accente. Daca ati uitat parola, va rugam sa ne trimiteti un fax cu datele firmei ( firma si adresa) si va vom trimite pe fax parola. .

3. ATI UITAT ID- UL PENTRU cauciucuri123 ?

Pentru a va putea conecta la site-ul cauciucuri123, trebuie sa introduceti Id-ul exact. Id-urile pentru cauciucuri123, nu contin spatii, caractere speciale sau accente. Daca ati uitat Id-ul, va rugam sa ne trimiteti un fax cu datele firmei ( firma si adresa) si va vom trimite pe fax ID-ul. .

Inscrieti-va acum
AROprobleme

© 2001-2024 Delticom AG - cauciucuri123.ro - swebc15