Termeni și condiții generale

§ 1 Incheierea contractului / procedura de comanda

Prin intermediul portalului nostru de internet puteti sa comandati articolele prezentate acolo prin intermediul unui formular online, fax sau telefon. In masura in care ati introdus informatiile cerute pe formularul de comanda si l-ati trimis, ne faceti o oferta ferma; comanda primita prin fax, telefon sau internet are din punct de vedere legal acelasi efect. Prin comanda declarati ca acceptati prezentele conditii si ca doriti sa achizitionati articolele comandate. Receptionarea comenzii dvs. o vom confirma printr-un mesaj de confirmare; aceasta confirmare nu constituie acceptarea comenzii dvs.. Contractul intra in vigoare odata cu primirea prin E-mail a confirmarii comenzii.

§ 2 Conditii generale de livrare si plata 

Informatii despre costurile de ambalare si expediere cat  si despre conditiile de plata va rugam sa le extrageti din informatiile disponibile pe portalul corespunzator de internet. Pentru livrari in strainatate ne rezervam dreptul de a limita dupa caz alegerea conditiilor de plata. 

§ 3 Instructiuni de returnare a produselor 

Produsele comandate pot fi returnate in termen de doua saptamani, fara obligativitatea indicarii motivului de retur. Termenul incepe cel mai devreme odata cu primirea articolelor. Pentru respectarea termenului de returnare este de ajuns sa ne trimiteti in timp util cererea dvs. sau articolele. Cererea de anulare o veti adresa la : 

  • e-mail :      cauciucuri123@delti.com sau
  • adresa:      Delticom OE SRL, Str. Anca Popa 3, Timisoara, Romania

In cadrul cererii de retur puteti sa ne comunicati voluntar, fara nici o obligativitate legala, motivele retragerii din contract. Aceste informatii ne sunt de ajutor pentru o prelucrare rapida si eficienta. Ca sa nu aveti probleme cu returnarea articolelor, noi vom organiza colectarea acestora de la dvs. si va vom restitui suma achitata în contul indicat de dvs.. Deci nu este necesar sa trimiteti articolele la sediul administrativ din Timisoara.

§ 4 Urmarile legale ale returnarii produselor

În cazul unei anulari valide serviciile reciproce vor fi returnate si eventuale foloase obtinute (de ex. dobanzi) vor fi decontate. În cazul in care, nu puteti sa ne returnati serviciile deloc sau partial, sau numai intr-o stare deteriorata, sunteti obligat sa ne achitati dupa caz diferenta de valoare. În cazul predarii articolelor acest lucru nu este valabil, daca deteriorarea se datoreaza exclusiv verificarii acestora - asa cum ar fi fost posibila in magazin -.  De altfel puteti evita obligatia de despagubire prin faptul ca nu luati in folosinta articolul in calitate de proprietar si evitati orice actiune , ce ar putea reduce valoarea acestuia. Coletele care pot fi expediate prin coletarie cât si cele care nu pot fi expediate prin coletarie vor fi ridicate de  la dvs. Aveti de suportat costurile de transport in cazul in care articolul livrat coincide cu cel colectat si daca pretul articolelor returnate nu depaseste o valoare de 40 de Euro. 

- Sfârsitul instructiunilor de retur - 

§ 5 Oferta noastra de returnare in termen de 30 de zile 

Dorim sa fiti multumit de toate livrarile noastre. De aceea puteti anula toate articolele cumparate la noi in termen de 30 de zile. Aceasta oferta depaseste conditiile impuse de lege, conform carora va este acordat un drept de anulare in decurs de doar doua saptamani dupa receptia marfii. Exceptii de la aceasta oferta de returnare si de la dreptul de anulare legal conform §312b BGB sunt livrari de articole, care au fost confectionate dupa specificatiile clientului. Acestea cuprind printre altele toate livrarile de roti complete, care au fost produse individual pentru fiecare client. Returnarea rotilor complete are loc fara nicio obligatie legala a Delticomului si se face contra cost conform costurilor contractuale de manipulare in valoare de 515 RON forfetar.

Oferta noastra de returnare nu include insa costurile de expeditie. Aceasta inseamna ca in cazul contractelor cu consumatorii, care efectueaza returnari dupa termenul legal de anulare ( de la ziua a 15-a pâna la ziua a 30-a) vom percepe o taxa de expediere.

Persoanele juridice suporta in general costurile de expeditie. Informatii suplimentare, in special cele referitoare la cuantumul costurilor de expeditie si la oferta de returnare in termen de 30 de zile, le regasiti pe portalul corespunzator de internet. 

Va rugam sa folositi ambalajul nostru de transport. Protejati articolele impotriva deteriorarii. Anvelopele vor fi pregatite pentru transport in stare curata si vor fi legate cate doua intr-un colet. În special la rotile complete va rugam sa protejati partea frontala si spatele cu suficient carton si banda adeziva. În caz de deteriorare prin utilizare neadecvata sau ambalare insuficienta la returnare,  ne rezervam dreptul la despagubiri. Operatorii de transport vor primi doar colete corespunzator ambalate pentru transport. 

§ 6 Dreptul de proprietate 

Ne rezervam dreptul de proprietate asupra tuturor articolelor livrate pâna când toate solicitarile noastre fata de dvs., sau cel care a preluat articolul au fost indeplinite integral. Aceasta este valabil si pentru cererile ulterioare. Pentru a face uz de dreptul de proprietate suntem indreptatiti sa cerem predarea imediata a tuturor articolelor, cu excluderea dreptului de retinere, exceptand cazul cererii reconventionale constatate legal sau a cererii necontestate. 

§ 7 Raspundere pentru defectiunile portalelor de internet 

Paginile de internet sunt oferite in configuratia pe care o consideram corespunzatoare. Nu garantam ca, paginile de internet corespund cerintelor dvs. si ca va stau la dispozitie permanent, actualizate, sigure si fara erori. Folosirea portalelor de internet se realizeaza pe risc propriu; in special nu raspundem pentru rezultatele de cautare ce pot fi obtinute prin folosirea portalelor de internet sau pentru corectitudinea informatiilor obtinute in cadrul  acestor portale. 

§ 8 Protectia proprietatii intelectuale 

Textele, imaginile, sunetele, graficele, animatiile si secventele video precum si pozitionarea acestora pe paginile noastre de internet sunt supuse legii privind protectia proprietatii intelectuale si altor legi de protectie. Copierea, raspandirea, modificarea sau punerea la dispozitia tertilor a continutului paginilor noastre de internet este interzisa . Unele din paginile noastre contin si imagini supuse dreptului de autor a unor terte persoane. Daca nu este altfel mentionat, toate siglele de marca sunt protejate prin lege. Prin paginile noastre nu acordam licenta pentru folosirea proprietatii noastre intelectuale sau a unor terte persoane . 

§ 9 Obligatii de informare 

In cursul inregistrarii dvs. trebuie sa dati informatii despre adresa si persoana  dvs.; vom salva aceste informatii solicitate. Bineinteles ca puteti modifica datele in cursul comenzii sau ulterior in rubrica "Comenzile mele" sau la rubrica "Contact"(in functie de portalul folosit). Dupa inregistrare obtineti o parola si o denumire pentru contul dvs. Trebuie sa va asigurati ca parola si numele de cont sa nu fie accesibile unor terte persoane. Sunteti obligat sa informati Delticom imediat asupra oricarei utilizari abuzive a parolei sau a numelui dvs. de cont. Ambele parti contractuale pot rezilia oricand contul dvs. fara a indica motivele pentru aceasta. În acest caz, Delticom va bloca sau va sterge contul si toate datele dvs. salvate. 

§ 10 Selectia juridica 

Este exclusiv valabilă legislația română. Aplicarea dreptului unitar al ONU  referitor la contracte de vânzare/cumparare (conventia privind contractele de vânzare internationala de marfuri din 11.04.1980) este exclusa.


 


Esti client privat?

Dacă doriți să cumpărați anvelope pentru vehiculul dvs. online, vă rugăm să dați clic pe AICI


Încă nu ești client?

Înregistrează-te gratis