Anvelope pentru rulote: Dezvoltarea afacerii dvs. cu profit maxim

Wohnmobil Reifen

Fiți spontan, bucurați-vă de libertatea oferită de „hotelul pe roți”: autorulota a devenit populară printre tot mai mulți fani ai călătoriilor pentru o vacanță fără cerințe de hotel și fără obligația unor trasee turistice organizate în prealabil.

Pentru dvs. ca dealer de anvelope această evoluție oferă în principal un singur lucru: șansa de a crește vânzările și marjele mari.

Oportunități de marje mari la vânzarea anvelopelor pentru autorulote

Despre ce este vorba? Pentru a se bucura de libertatea pe patru roți, majoritatea posesorilor de autorulote depind de ajutorul dvs. ca specialist în anvelope sau de atelierele de caroserie. Pe lângă întreținerea tehnică, clienții dvs. trebuie să se bazeze pe anvelope fiabile și mai ales durabile și sunt adesea dispuși să investească mulți bani - la urma urmei, următoarea lor călătorie este în joc!

Gama completă și cele mai bune prețuri pentru dealeri - chiar și fără propriul stoc

Aceasta înseamnă pentru dvs.: chiar dacă nu sunteți specializat în autorulote, profitați de șansa de a crește veniturile oferind clienților dvs. consultanță și vânzarea de anvelope potrivite. Puteți genera în special marje excelente în domeniul anvelopelor pentru autorulote. Nici măcar nu trebuie să mențineți propriul stoc.

Profitați de avantajele achizițiilor la cauciucuri123.ro!

Wohnmobil Reifen

  • Deveniți un furnizor care oferă totul - acces la toate dimensiunile comune
  • Toți producătorii cunoscuți precum Continental, Michelin, Pirelli sau Maxxis
  • Condiții de achiziție de top chiar de la primul pneu
  • Economii de resurse: depozitare externă prin depozitul central al Delticom
  • Flexibilitate totală: fără costuri de expediere, fără cantități minime, fără costuri suplimentare
  • Fără costuri de expediere
  • Persoane de contact competente și echipă de servicii B2B

Indiferent dacă sunteți un furnizor de anvelope, atelier pentru autorulote, vânzător de autorulote sau firmă de închiriere cu propria flotă - economisiți resurse, rămâneți flexibil și dezvoltați-vă afacerea! Foarte simplu, gratuit și fără obligații.Testați-ne: Înregistrați-vă acum ca dealer!

______________________________________________________________

Mai multe informații despre anvelopele pentru autorulote:

Anvelope CP:

Anvelopele pentru autorulote trebuie să îndeplinească anumite condiții. Așa-numitele „anvelope CP” sunt dezvoltate și aprobate pentru utilizarea la autorulote.

Identificatorul „CP” înseamnă „Camping”. Acestea sunt anvelope C („Comercial” sau „Camion”) care sunt optimizate pentru cerințe speciale, cum ar fi durata lungă de viață a autorulotelor. Anvelopele CP sunt fabricate, printre altele, de Michelin și Continental.

Anvelopele CP sunt proiectate pentru autorulote, dar și pentru rulote, și au o construcție întărită. Anvelopele CP, a căror construcție corespunde cu cea a anvelopelor C, oferă o capacitate mare de încărcare. Datorită presiunii de aer semnificativ mai mari, anvelopele CP oferă o capacitate de încărcare mai mare și, în același timp, o protecție mai bună împotriva deteriorărilor mecanice. Întărirea are mai multe straturi, de exemplu, la anvelopa 205/55 R16 99 CP V. Aceasta înseamnă că anvelopele sunt protejate împotriva uzurii inegale, chiar și în timpul perioadelor lungi de utilizare.

Consilierea și vânzarea anvelopelor pentru autorulote: profitați de oportunitățile dvs.

Vin proprietarii de autorulote la atelierul dvs. pentru pregătirea vacanței? Foarte bine! Examinați anvelopele mai îndeaproape și verificați-le pentru deteriorări, presiune scăzută sau semne de uzură. Chiar și verificarea DOT, data de producție, nu strică. În special la vehiculele care sunt expuse la o durată lungă de viață - adesea în condiții de vânt și vreme - anvelopele sunt adesea subestimate sau uitate.

Și aici sunteți un expert căutat și puteți puncta cu sfaturi și servicii bune. cauciucuri123.ro vă susține cu plăcere cu selecția potrivită și cele mai bune condiții de achiziție fără costuri suplimentare.


Esti client privat?

Dacă doriți să cumpărați anvelope pentru vehiculul dvs. online, vă rugăm să dați clic pe AICI


Încă nu ești client?

Înregistrează-te gratis