Modalitati de Plata si Livrare oferite de cauciucuri123.ro

Modalitati de Livrare

Va punem la dispozitie 2 optiuni:

  • Livrare la adresa de facturare
  • Livrare la o alta adresa

Daca nu sunteti disponibil in momentul livrarii bunurilor va rugam sa ne dati numele persoanei pe care ati autorizat-o sa faca acest lucru in numele dumneavoastra. Puteti oricand alege o alta adresa permanenenta de livrare. Este suficient sa ne trimiteti un mesaj e-mail in acest sens. Odata modificarea inregistrata vom trimite un e-mail de confirmare cu data livrarii catre adresa mentionata.

Nu efectuam livrari decat pe teritoriul Romaniei. Termenul de livrare se situeaza in medie intre 2-4 zile lucratoare insa 2 treimi din comenzi ajung in 3 zile.

Modalitati de Plata

Va punem la dispozitie 2 optiuni:

Cartea de credit: Acceptam Visa si Eurocard/Mastercard. Este suficient sa ne dati datele cartii de credit. Veti fi debitati in momentul plecarii bunurilor din depozit. Daca din motive de securitate nu doriti sa ne comunicati datele cartii de credit via e-mail, puteti face acest lucru prin fax sau telefon.

Viramentul bancar: Plata se efectueaza in avans;
Dupa primirea platii comanda va fi trimisa la depozit. In cazul in care bunurile sunt in stock va vor fi trimise imediat catre adresa indicata. Datele noastre bancare va sunt puse la dispozitie pe confirmarea de comanda.

Dorim sa subliniem faptul ca exista posibilitatea verificarii datelor dumneavoastra  bancare inaintea procesarii comenzilor. 

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa: cauciucuri123@delti.com.

Toate preturile indicate nu contin TVA.


Esti client privat?

Dacă doriți să cumpărați anvelope pentru vehiculul dvs. online, vă rugăm să dați clic pe AICI


Încă nu ești client?

Înregistrează-te gratis