A causa della chiusura della frontiera per il traffico passeggeri, possono verificarsi ritardi anche nel traffico merci, che può portare a tempi di consegna più lunghi. Ritardi di consegna fino a una settimana possono purtroppo verificarsi in alcune parti e non sono per noi influenzabili. Vi chiediamo di avere pazienza.
X

Vă invităm în rețeaua de distribuitori cauciucuri123.ro: Beneficiați chiar acum!

Rămâneți flexibil și profitați de oportunități: Conectăm pentru dvs. mediul online cu cel offline

Bine ați venit în magazinul dvs. online Delticom AG! În calitate de partener înregistrat pe cauciucuri123.ro, vă oferim în orice moment acces la o gamă largă de anvelope și jante în condiții avantajoase B2B - fără costuri suplimentare:

Deveniți distribuitor pentru o gamă completă - rămâneți flexibil și independent:

Fie că reprezentați un atelier, dealer auto, dealer de anvelope sau vânzător en-gros, și indiferent dacă oferiți service sau montaj: Avându-ne pe noi ca partener, beneficiați de 20 ani de expertiză în comerț electronic, comerț cu anvelope și logistică internațională. Delticom AG este principalul comerciant online de anvelope din Europa cu peste 450 de magazine pentru clienți de afaceri și clienți finali din peste 70 de țări.


Utilizați avantajele dvs. de cumpărare prin
cauciucuri123.ro!

Indiferent dacă reprezentați un atelier sau un distribuitor de anvelope:
Economisiți resurse, rămâneți independent, economisiți costurile de depozitare și aveți acces permanent la afacerea dvs. cu anvelope! Simplu, gratuit și fără obligații. Cu cele mai bune condiții de cumpărare B2B.

Testati-ne și înregistrați-vă acum ca furnizor!

_____________________________________

Aveți întrebări? Vom fi bucuroși să vă ajutăm în acest sens!

Cauciucuri123.ro vă stă la dispoziție 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Echipele noastre B2B sunt instruite de specialiști în domeniul anvelopelor.

Telefon: 0318 110 787 (Luni-Vineri între 07:00 și 22:00)
E-mail: cauciucuri123@delti.com

Inscrieti-va acum


© 2001-2020 Delticom AG - cauciucuri123.ro - 08.04.2020 00:43